24 OctDe Citroën DS als onze trouwauto

Sinds de films van Louis de Funes was de Citroën DS eigenlijk al door ons gekozen als trouwauto, maarja wij hebben er zelf geen, dus waar vind je dan zo’n auto? Gelukkig is er tegenwoordig internet dus dat maakte het al een stuk gemakkelijker, dachten we…uiteindelijk zijn we geslaagd bij Citrorent.

Wij begonnen onze zoektocht door in Google in te typen “Citroën DS trouwauto” en dan krijg je gelukkig al heel veel bedrijven te zien. We besloten maar eerst eens contact op te nemen met de eerste de beste en waren nog al onprettig verrast door de prijs ons verteld werd. Het is natuurlijk een trouwdag en overal waar de t trouwen voor staat is al gauw te duur, maar om nou even bijna € 700,- neer te leggen om een dagje zelf zonder chauffeur te kunnen rondrijden, dat ging ons toch wat te ver.

We besloten wat meer onderzoek te doen en na een paar avonden Googlen hadden we een lijst van ongeveer acht verschillende bedrijven. Na een middagje bellen en emailen, waren eigenlijk al snel de zeven andere afgevallen en waren we uitgekomen op Citrorent. Alhoewel de website er iets minder professioneel uitziet dan van de concurrenten vonden we dat het daar niet om ging. Citrorent antwoordde lekker snel op onze emails, was ook telefonisch prima te bereiken, netjes inclusief chauffeuse en qua prijs viel het ook mee.

Dan komt natuurlijk de grote dag dichter en dichter bij, we waren natuurlijk zenuwachtig aan het worden en wat we heel prettig vonden is dat Citrorent ons de week er aan vooraf nog even belde, vroeg of er nog wijzigingen waren en of ze verder nog iets voor ons konden doen. Op de dag zelf was de chauffeuse netjes op tijd en is de rit zonder verder prima verlopen.

Bekijk de website van Citrorent

Email dit artikel Email dit artikel

4 Reacties op “De Citroën DS als onze trouwauto”

 1. paul aartsen says:

  ik wil graag deze auto huren voor een lang weekend kunnen jullie contact met mij op nemen

  groet paul aartsen

 2. John Buis says:

  Graag wat info over de DS, voor een trouwerij op 8 aug. a.s. wil ik graag de prijs weten wanneer deze vrij is. Wij wonen in Haarlem en gaan trouwen. Mijn a.s. woont in Edam en moet worden opgehaald. Ik heb jarenlang een DS gereden in de jaren 70. Kunt u mij verder informeren. Alvast Bedankt met vriendelijke groet, John Buis

 3. John Buis says:

  Maandag a.s. 14 juli komen wij langs bij uw bedrijf om 20.00 uur Is dit goed. Dit hebben wij tel. met u besproken. Ik heb ingesproken op uw telefoon en sms gezonden, doch geen bericht uwerzijds. U gaat dinsdag 15 juli a.s. op vakantie, vandaar wil ik graag wat zekerheid inzake a.s. maandag ? Krijg ik antwoord van U.

RSS feed voor reacties op dit bericht. en trackBack URL.

Laat een bericht achter