11 FebDe 20-weken echo was gelukkig goed nieuws

Best wel spannend zo’n 20 weken echo. Het moment waarop gekeken wordt of alles wat aanwezig moet zijn er ook echt is. Daar zit je dan, mee te kijken op een scherm waarbij het voor een ongetraind mens moeilijk is om alles goed te herkennen.

We waren verbaasd over de snelheid en accuratesse waarmee de echografiste wel alles zag, tien vingers, tien tenen, nieren, blaas, etc… en zelfs de oren waren al zichtbaar. Af en toe zagen we je bewegen en je lekker omdraaien in je moeders buik, heel leuk om te zien!

Daar waar wij het zelf niet konden zien gaf echografiste uitleg en nam ze ook de tijd om onze vragen te beantwoorden. Best wel fijn als je daar toch een beetje zenuwachtig zit te kijken. We moeten nog tot eind juni wachten om je in het “echt” te zien!

Email dit artikel Email dit artikel

Een reactie op “De 20-weken echo was gelukkig goed nieuws”

 1. Joke says:

  Hoi Ebo en Patricia,

  Wat een ontzettend mooi plaatje. het is al een echt mensje.
  Fijn dat alles erop en eraan zit. Nu nog een poosje geduld en dan….
  Papa Ebo en mama Patricia.
  Een heel fijne zwangerschap gewenst!

  Groetjes, Piet en Joke

RSS feed voor reacties op dit bericht. en trackBack URL.

Laat een bericht achter