09 JulDe eerste foto’s van Fien

Graag willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor alle lieve en leuke berichten die ontvingen. Gelukkig gaat het heel goed met moeder en dochter, Fien drinkt en slaapt goed. Vannacht was zelfs al de eerste nacht zonder éen keer te huilen. We zijn trots op je lieve Fien!

Email dit artikel Email dit artikel

3 Reacties op “De eerste foto’s van Fien”

  1. Floortje says:

    Jee, wat een leuke foto’s! Het is echt een schatje om te zien zeg, zo lekker wakker en helder ook al! Fijn dat het goed gaat, ook met Patricia. Jammer dat het niet echt weer is om naar buiten te gaan (maar ik vind deze temperaturen stiekem wel heel fijn). Liefs, Floortje

  2. Dave Talso says:

    Congratulations! Fien is adorable! Best wishes. Dave

  3. Marian Laros says:

    Wat een prachtig meisje is jullie Fien!

RSS feed voor reacties op dit bericht. en trackBack URL.

Laat een bericht achter