08 JulFien wordt één jaar

Na een lange afwezigheid van onze kant even een berichtje. Fien doet het hartstikke goed en is meestal een lieve, vrolijke meid met veel pit. Donderdag was ze jarig. Ze heeft toen heerlijk van een slagroomsoesje gesmuld en zaterdag 7 juli hebben we het gevierd.

Fien kreeg een mooie sesamstraattaart, gemaakt door Irma Eland van Taart en Cupcakes. Verder is ze natuurlijk ook enorm verwend door opa en oma’s, ooms en tantes, verdere familie en vrienden. Zo heeft Fien een loop auto, een pop en poppenwagen, duplo, zandbakspeeltjes, een zwembad, een vormen huis, een puzzel, boekjes en een abonnement voor de dierentuin gehad. En natuurlijk voor het eerst een lekker stuk taart gegeten wat er erg goed in ging.

‘s Avonds was ze wel een beetje van de leg en erg moe, maar kon ze niet meteen slapen door alle indrukken. Alle mensen bedankt voor de komst en mooie cadeautjes en natuurlijk ook iedereen die haar op een andere manier gefeliciteerd heeft!

Email dit artikel Email dit artikel

Laat een bericht achter